Cunoaște echipa noastră
de experți de la clinica Gynera

Dr. Anca Coricovac, MD, PhD

Director Medical Clinica Gynera, Medic primar obstetrica- ginecologie, specialist reproducere asistată, FIV Lector universitar embriologie – UMF “Carol Davila” Bucuresti Doctor in Stiinte Medicale Embriolog senior cu certificare ESHRE

Ecografie ginecologică, Tratamentul infertilității în cuplu

Dr. Anca Coricovac este Directorul Medical al Clinicii Gynera, medic primar obstetrică−ginecologie, specialist FIV, Lector Universitar Embriologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", Doctor în științe medicale și Embriolog senior cu acreditare europeană (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie).
In prezent coordoneaza activitatea medicala a Clinicii Gynera, in calitate de Director Medical si specialist cu vasta experienta, dupa multi ani de perfectionare in tehnici medicale avansate, asigurand consultatii, interventii chirurgicale si proceduri de reproducere asistata si fertilizare in vitro.
Cu o experiență de peste 16 ani în sfera fertilității cuplului cât și a embriologiei, a fost inclusa in grupuri de lucru nationale si internationale pe probleme de cercetare si studii statistice. A participat la numeroase reuniuni stiintifice nationale si internationale, a sustinut si a publicat, ca autor sau coautor, lucrari stiintifice in reviste de specialitate.
Ca lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, a format numeroși specialiști și a făcut parte din comisii de examinare pentru tratamentul infertilității, asigurand trainingul si instruirea medicala pentru tinerii specialisti ginecologi in acest domeniu.
De peste 10 ani, cât și în prezent, continua să coordoneaze echipa de embriologi Gynera, concentrandu-si interesul în înțelegerea cât mai exactă a primelor etape ale dezvoltării embrionare și fetale, a cauzelor infertilității și a defectelor ovocitare și spermatice. Alaturi de echipa de embriologi Gynera, a participat la rezolvarea unor cazuri dificile de infertilitate, care au avut ca rezultat nașterea a peste 3.000 de copii concepuți prin tehnologii compleze si inovative de reproducere asistata si de micromanipulare a spermatozoizilor.
Dr. Coricovac detine titul de Doctor in Medicina, lucrarea sa de doctorat “Impactul factorilor de predictie asupra ratelor de succes in reproducere umana asistata” fiind apreciata ca ghid de bune practici in procedurile de reproducere umana asistata.
Dr. Coricovac este Vicepresedinte al Asociatiei Societatea Romana pentru Fertilitate si Reproducere Asistata si membra a mai multor societati profesionale din domeniul reproducerii asistate, incluzand Societatea Europeana de Repoducere Umana si Embriologie (ESHRE).
Publicatii relevante:
• Coricovac A, Raica I, Porumb G, Voinea S, Amza O, Didilescu A, Damian D. Healthy child conceived with the aid of assisted reproduction techniques using sperm cells from the urine of a man with retrograde ejaculation – a case report. J Contemp Clin Pract. 2020;6(2):92-96. doi: 10.18683/jccp.2020.1061
• Coricovac A., Porumb G., Raica I., Andrei M., Didilescu A., The impact of lifestyle and demographic factors on semen parameters , Medicine in evolution, Nr.4/ 2020
• Boleac, I., Manuela Neagu, R. Ene, Alina Busan - Pirvoiu, Dorina Codreanu, Anca Coricovac, and B. Marinescu. 2018. “Does endometrial injury improve the outcomes in patients with recurrent implantation failure?”. Journal of Surgical Sciences 5 (3), 125-33. https://doi.org/10.33695/jss.v5i3.225.
• Coricovac A., Nanu D., Dracea L. Factori de predictie ai succesului in procedurile de reproducere umana asistata. Rev medicala romana. 2015;revista me(37):229-236. https://rmj.com.ro/articles/2015.3/RMR_Nr-3_2015_Art-3.pdf
• Coricovac A. , Dracea L. Monitoring assisted reproductive tehchnologies – Romanian experience, Acta Medica Transilvanica,Nr. 1/2016
• Porumb IG, Coricovac AM, Raica II, Zărnescu O, Didilescu AC. Healthy birth in a case of total globozoospermia after intracytoplasmic sperm injection and assisted oocyte activation. Rom J Morphol Embryol. 2022 Apr-Jun;63(2):459-463. doi: 10.47162/RJME.63.2.17. PMID: 36374151; PMCID: PMC9801671.
• Didilescu A., Coricovac A., Andrei M., Embriologie Generala. Note de curs si lucrari practice pentru studentii la medicina dentara, Editura Top Form, Bucuresti 2019, ISBN 978-606-8550-80-0
• Carp-Veliscu A. , Marinescu B., Coordonatori ; Coricovac A., autor capitol , Notiuni de reproducere umana asistata, - Editura Medicala Universitara, Craiova 2019, ISBN 978-973-106-305-8

Dr. Anca Coricovac, MD, PhD

Director Medical Clinica Gynera, Medic primar obstetrica- ginecologie, specialist reproducere asistată, FIV Lector universitar embriologie – UMF “Carol Davila” Bucuresti Doctor in Stiinte Medicale Embriolog senior cu certificare ESHRE

Dr. Laura Dracea

Ginecolog, specialist în infertilitate și FIV

Histeroscopie, Colposcopie, Laparoscopie, Ecografie ginecologică

Dr. Laura Dracea este fondatoarea Clinicii de fertilitate Gynera și un expert de top în obstetrică și ginecologie.
A absolvit Universitatea de Medicină în 1992 și s-a pregătit la cele mai importante clinici de FIV din SUA, Franța și Israel.
În 1999, Dr. Dracea a efectuat primele proceduri de fertilizare in vitro la Spitalul Clinic „Panait Sârbu” din București, unde a condus Departamentul de Reproducere Umană Asistată timp de zece ani, ajutând sute de cupluri să devină părinți.
Ca lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, a format numeroși specialiști și a făcut parte din comisii de examinare pentru tratamentul infertilității. Pionieră în chirurgia ginecologică minim invazivă încă din 1995, ea a efectuat peste 1.000 de proceduri laparoscopice și histeroscopice.
În 2007, Dr. Dracea a fondat Clinica de fertilitate Gynera, introducând tehnici avansate și obținând rezultate remarcabile. Ea este membru activ al ASRM (Asociația Medicală Română), ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere Umană și Embriologie) și membru fondator al SRFRA (Societatea Română de Fertilitate și Reproducere Asistată). Contribuțiile sale au fost recunoscute în „Who's Who in Medicine and Healthcare” și în „Enciclopedia personalităților din România”. În 2010, IBS din Cambridge, Marea Britanie, a numit-o „Profesionistul internațional în domeniul sănătății al anului”.

Dr. Laura Dracea

Ginecolog, specialist în infertilitate și FIV

Dr. Dorina Codreanu

Ginecolog primar, specialist FIV

Histeroscopie, Colposcopie, Laparoscopie, Ecografie ginecologică

Dr. Dorina Codreanu a fost alături de noi încă de la început, coordonând activitățile științifice cu vasta sa experiență. Ea asigură consultații, proceduri de reproducere asistată, asistență la naștere și intervenții chirurgicale laparoscopice și histeroscopice, în colaborare cu spitale private din București.
Absolventă a UMF[A1] „Carol Davila” în 1998, Dr. Codreanu s-a specializat în obstetrică și ginecologie. Cu peste 10 ani petrecuți la Spitalul Clinic „Panait Sârbu”, a dobândit o vastă experiență în reproducere asistată, sarcini cu risc crescut și intervenții chirurgicale minim invazive. Și-a obținut doctoratul în 2009 și o bursă postdoctorală în 2010 pentru optimizarea protocoalelor de stimulare ovariană în FIV.
În calitate de profesor asistent, a format numeroși studenți și specialiști. Dr. Codreanu este autoarea ghidului clinic „Nașterea prematură” și a contribuit la ghidurile clinice naționale. Ea a publicat numeroase lucrări științifice și a participat la conferințe internaționale. Este membru fondator al SRFRA (Societatea Română de Fertilitate și Reproducere Asistată) și membru activ al ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology), ARCE (Asociația Română de Chirurgie Endoscopică și Alte Tehnici Intervenționale) și SOGR (Societatea Română de Obstetrică și Ginecologie).

Dr. Dorina Codreanu

Ginecolog primar, specialist FIV

Dr. Irina Oproiu

Ginecolog primar, specialist FIV

Histeroscopie, Ecografie obstetricală și ginecologică

Dr. Oproiu s-a alăturat echipei Gynera la începutul anului 2013 și excelează în efectuarea de investigații și tratamente reproductive, inclusiv terapii hormonale, fertilizare in vitro și transfer de embrioni, inseminare artificială și proceduri histeroscopice.
Colaborând cu Spitalul Clinic „Panait Sârbu” și cu spitale private, Dr. Oproiu se ocupă de intervenții pentru sarcini cu risc ridicat, oferind îngrijire completă de la investigarea infertilității până la naștere.
În plus față de activitatea sa clinică, Dr. Oproiu este implicată activ în cercetare în cadrul unui program de doctorat în reproducere asistată și participă în mod regulat la evenimente științifice naționale și internaționale. Ea este membră a ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere Umană și Embriologie) și membră fondatoare a SRFRA (Societatea Română de Fertilitate și Reproducere Asistată).

Dr. Irina Oproiu

Ginecolog primar, specialist FIV

Dr. Ioan Boleac

Ginecolog primar, specialist FIV

Histeroscopie, Colposcopie, Chirurgie ginecologică laparoscopică, Ecografie obstetricală și ginecologică, Planificarea familială, Tratamentul infertilității în cuplu, Reproducerea umană asistată

Dr. Boleac s-a alăturat echipei Gynera la începutul anului 2012 și se ocupă cu succes de o gamă largă de proceduri, inclusiv tratamente hormonale, fertilizare in vitro și transfer de embrioni, precum și inseminare artificială. El colaborează cu Spitalul Clinic Panait Sârbu și cu spitale private pentru a efectua intervenții chirurgicale laparoscopice și histeroscopice complexe și pentru a monitoriza sarcinile cu risc ridicat, oferind pacienților o îngrijire completă de la investigațiile inițiale până la naștere. Pe lângă activitatea sa din clinică, Dr. Boleac este implicat în cercetare în cadrul unui program de doctorat în reproducere asistată. El a publicat studii și participă în mod regulat la evenimente științifice naționale și internaționale. Dr. Boleac este membru al ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) și membru fondator al SRFRA (Societatea Română de Fertilitate și Reproducere Asistată).

Dr. Ioan Boleac

Ginecolog primar, specialist FIV

Dr. Roxana Bodea

Ginecolog primar, specialist FIV

Ecografie obstetricală și ginecologică, Histeroscopie, Colposcopie, Chirurgie ginecologică laparoscopică

Dr. Bodea s-a alăturat echipei Gynera în septembrie 2020 și efectuează cu succes investigații și tratamente reproductive, inclusiv terapii hormonale, fertilizare in vitro și transfer de embrioni, inseminare artificială și proceduri histeroscopice.
În calitate de colaborator al rețelei de sănătate Regina Maria, Dr. Bodea oferă îngrijiri complete atât abonaților rețelei, cât și pacienților clinicii Gynera, oferind servicii de la investigații și intervenții chirurgicale pentru infertilitate până la managementul sarcinii cu risc crescut și asistență la naștere.
Este membră a ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) și a SOGR (Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România).

Dr. Roxana Bodea

Ginecolog primar, specialist FIV

Dr. Cristina Damian-Tănase

Specialist în obstetrică și ginecologie, infertilitate și reproducere umană asistată, doctor în științe medicale

Ecografie obstetricală și ginecologică, Histeroscopie, Colposcopie, Chirurgie ginecologică laparoscopică, Tratamentul infertilității în cuplu, Reproducerea umană asistată

Dr. Cristina Damian-Tănase, specialist în obstetrică, ginecologie și infertilitate, este un profesionist dedicat, cu pregătire avansată în Franța și Belgia. Ea se angajează să învețe continuu și înțelege profund nevoile emoționale ale pacienților săi, ceea ce o face un partener de încredere în călătoria lor către paternitate. Dr. Damian-Tănase cunoaște importanța de a oferi răspunsuri, confort și înțelegere, străduindu-se mereu să își îndeplinească obiectivele și pe cele ale pacienților săi.
Experiența sa în centre internaționale, cum ar fi Centre Hospitalier Rene Dubos din Franța și Clinica Universitară Louvain din Belgia, i-a îmbogățit abordarea infertilității și reproducerii asistate, îmbinând practica clinică cu cercetarea medicală.
Dr. Damian-Tănase este membru al ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) și al ISUOG (International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology).

Dr. Cristina Damian-Tănase

Specialist în obstetrică și ginecologie, infertilitate și reproducere umană asistată, doctor în științe medicale

Dr. Natalia Buinoiu

Specialist în obstetrică și ginecologie, specialist în infertilitate, FIV

Ecografie obstetricală și ginecologică, Histeroscopie, Colposcopie, Tratamentul infertilității în cuplu, Reproducerea umană asistată

Dr. Natalia Buinoiu, medic specialist obstetrică-ginecologie, a absolvit Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila” în 2013 și a efectuat rezidențiatul la Spitalul Clinic Filantropia din București, perioadă în care a publicat lucrări științifice. Pentru a-și aprofunda cunoștințele privind managementul infertilității, planurile de tratament și procedurile de reproducere umană asistată, s-a specializat în aceste domenii la King's Fertility Clinic din Londra.
În prezent, Dr. Natalia Buinoiu efectuează investigații de infertilitate și tratamente reproductive, inclusiv tratamente hormonale, inseminare artificială și intervenții histeroscopice. De asemenea, ea asigură urmărirea ulterioară a sarcinii și asistență la naștere. Natalia este empatică și înțelege că fiecare cuplu este unic. Abordarea ei implică informarea pacienților cu privire la opțiuni, riscuri, beneficii, rate de succes, individualizarea tratamentului și respectarea deciziilor.
Împărtășind această viziune comună, Dr. Natalia Buinoiu a găsit în Clinica de Fertilitate Gynera cel mai propice cadru pentru a-și utiliza abilitățile profesionale și umane și pentru a oferi pacienților săi soluții, sprijin și cele mai mari șanse de succes.
Ea este membră a ESHRE și SOGR.

Dr. Natalia Buinoiu

Specialist în obstetrică și ginecologie, specialist în infertilitate, FIV

Dr. Nicoleta Vladescu

Medic primar obstetrică și ginecologie

Ecografie obstetricală și ginecologică, Histeroscopie, Colposcopie, Tratamentul infertilității în cuplu, Reproducerea umană asistată, Medicina materno-fetală

Dr. Nicoleta Vladescu este membră a ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere Umană și Embriologie), ARCE (Asociația Română de Chirurgie Endoscopică și Alte Tehnici Intervenționale) și SOGR (Societatea Română de Obstetrică și Ginecologie).

Dr. Nicoleta Vladescu

Medic primar obstetrică și ginecologie

Dr. Andreea Enache

Medic primar ginecolog, specializare în reproducere umană asistată, doctor în științe medicale

Ecografie obstetricală și ginecologică, Histeroscopie, Laparoscopie, Tratamentul infertilității în cuplu

Dr. Andreea Enache s-a alăturat recent echipei noastre ca specialist cu experiență în tratamentul infertilității de cuplu, endometrioză, tehnici de reproducere asistată, chirurgie ginecologică, îngrijire prenatală și naștere. Are peste 10 ani de experiență în tratamentul și chirurgia infertilității, fiind specializată în proceduri minim invazive pentru patologia benignă, obstrucțiile trompelor uterine, aderențele pelvine, fibroamele uterine, chisturile ovariene, sinechiile și alte anomalii uterine. Ea oferă o abordare integrată, unitară a afecțiunilor complexe legate de infertilitate, atât prin tehnici chirurgicale, cât și prin proceduri de reproducere asistată.
Dr. Andreea Enache coordonează Secția de Fertilizare In Vitro din cadrul Spitalului Clinic „Panait Sârbu” și efectuează tratamente chirurgicale și asistență la naștere atât în mediul public, cât și privat. Ea a obținut rezultate remarcabile în abordarea medicală și chirurgicală a endometriozei, una dintre cele mai frecvente afecțiuni asociate cu durerea cronică și infertilitatea.
Experiența Dr. Andreea Enache este combinată cu o abordare caldă și încurajatoare a pacienților, fiind un medic plin de compasiune, care știe să îi asculte, să îi înțeleagă și să îi sprijine. La Clinica de Fertilitate Gynera, ea oferă consultații pentru tratamentul infertilității, proceduri reproductive (fertilizare in vitro, inseminare artificială), consultații preoperatorii pentru intervenții chirurgicale și monitorizarea sarcinilor cu risc crescut.

Dr. Andreea Enache

Medic primar ginecolog, specializare în reproducere umană asistată, doctor în științe medicale

Dr. Maria Stratan

Specialist în genetică medicală

Screening genetic preconcepțional/prenatal, Diagnosticul genetic preimplantare (PGT-A, PGT-SR, PGT-M), Diagnosticul genetic prenatal, Sarcini cu risc genetic ridicat, Consiliere pre/post-genetică

Dr. Maria Stratan a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiteanu” din Chișinău. Ea este membră a ESHG și a SRGM. În 2022, a urmat cursurile „Tehnici avansate de genetică moleculară” la Craiova și „Next-Generation Reproductive Medicine” la Maastricht, Olanda. În 2023, a participat la cursul „Basic and Advanced Course in Genetic Counseling” din Bertinoro, Italia. Este medic specialist în genetică medicală în cadrul Laboratorului Medical Citogenomic și s-a alăturat Gynera în 2024.

Dr. Maria Stratan

Specialist în genetică medicală

Dr. Cosmin Mihailescu

Medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale

Ecografie obstetricală și ginecologică, Histeroscopie, Colposcopie, Chirurgie ginecologică laparoscopică, Ecografie ginecologică, Tratamentul infertilității în cuplu, Reproducerea umană asistată, Medicina materno-fetală

Dr. Mihăilescu este medic primar obstetrică-ginecologie și doctor în științe medicale. Experiența sa vastă include: ecografii obstetricale (morfologie fetală, 3D-4D, Doppler) pentru trimestrele I, II și III, ecografii mamare, colposcopii, histeroscopii, consultații și asistență la naștere. În plus, a efectuat peste 10 000 de ecografii obstetricale pentru depistarea malformațiilor fetale, documentate pe parcursul a nouă ani, și a efectuat toate etapele și procedurile programului european de medicină maternă și fetală, inclusiv participarea la intervenții terapeutice invazive fetale. Are competență în ecografii transvaginale pentru infertilitate și o subspecializare în Medicina Materno-Fetală.
Dr. Mihăilescu este membru al ISUOG (International Society of Obstetric and Gynecologic Ultrasound) și al SRUOG (Romanian Society of Ultrasonography in Obstetrics and Gynecology).

Dr. Cosmin Mihailescu

Medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale

Dr. Daniel Damian

Urolog primar, specializat în infertilitate masculină

Andrologie, Chirurgie reproductivă, Infertilitate, Endourologie

Dr. Daniel Damian a fost alături de echipa noastră încă de la început, aducând o vastă experiență în andrologie și infertilitate masculină și efectuând intervenții chirurgicale complexe la Spitalul „Th. Burghele" Spitalul Clinic de Urologie din București.

Absolvent al Universității de Medicină [A1] în 1986, Dr. Damian s-a specializat în urologie, urmând cursuri de perfecționare în Belgia și SUA. Este cunoscut pentru expertiza sa în chirurgia urologică complexă și gestionarea cazurilor dificile.
Din 2003 până în 2009, a colaborat cu departamentul de reproducere asistată de la Spitalul Clinic „Panait Sârbu”, concentrându-se pe infertilitatea masculină și recuperarea chirurgicală a spermei. Și-a obținut doctoratul în infertilitate masculină prin cercetări aprofundate.
Dr. Damian este activ în cadrul reuniunilor științifice internaționale pe tema infertilității și este membru al Asociației Europene de Urologie, al Asociației Române de Urologie, al Societății Internaționale pentru Cercetare Sexuală și Impotență și al SRFRA (Societatea Română de Fertilitate și Reproducere Asistată).

Dr. Daniel Damian

Urolog primar, specializat în infertilitate masculină

Dr. Oana Giurgea

Medic primar endocrinologie

Ecografie endocrină

Este membră a Societății Române de Endocrinologie, a Asociației Române de Endocrinologie Clinică și a Societății Române de Osteoporoză.

Dr. Oana Giurgea

Medic primar endocrinologie

Dr. Bogdan Staicu

Medic primar obstetrică-ginecologie

Histeroscopie, Colposcopie, Chirurgie ginecologică laparoscopică, Tratamentul infertilității în cuplu, Reproducerea umană asistată

Dr. Bogdan Staicu este un medic primar de obstetrică și ginecologie cu peste 20 de ani de experiență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor ginecologice și obstetricale. Cu expertiză în laparoscopie, histeroscopie, ultrasonografie ginecologică și obstetricală și medicină materno-fetală, activitatea sa se concentrează pe chirurgia minim invazivă, urmărirea sarcinii și asistența la naștere. A dobândit și a dezvoltat tehnici diagnostice și operatorii prin participarea la numeroase cursuri și programe de formare, atât pe plan intern, cât și internațional, alături de specialiști de renume mondial.

Dr. Bogdan Staicu

Medic primar obstetrică-ginecologie

Dr. Marilena Adriana Georgescu

Medic primar în radiologie și imagistică medicală

Imagistica sânilor, Ecografie generală, RMN, Tomografie computerizată

Cu o pasiune pentru domeniul său, Dr. Georgescu este dedicată furnizării de imagini medicale exacte și detaliate, contribuind la diagnosticarea și tratamentul eficient al afecțiunilor sânilor. Abordarea sa atentă și profesională asigură pacienților săi cea mai bună îngrijire medicală, acordând întotdeauna prioritate sănătății lor.

Dr. Marilena Adriana Georgescu

Medic primar în radiologie și imagistică medicală

Dr. Sorin Nedelea

Urolog specialist

Andrologie

Dr. Nedelea Sorin a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, specializându-se în urologie. S-a alăturat echipei noastre în acest an și are experiență în andrologie și infertilitate masculină. De asemenea, este urolog primar la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Agrippa Ionescu". Dr. Nedelea este activ în cadrul reuniunilor științifice internaționale pe tema infertilității și este membru al Asociației Europene de Urologie și al Asociației Române de Urologie.

Dr. Sorin Nedelea

Urolog specialist

Dr. Ana Maria Neagu

Hematolog

Hematologie

Cu o experiență de șapte ani în hematologie, Dr. Ana Maria Neagu a obținut mai multe burse la institute medicale din străinătate, printre care Institutul de Fiziopatologie și Medicină Nucleară din Skopje, Macedonia, Clinica de Cardiologie a Spitalului „Krems” din Krems an der Donau, Austria, și Spitalul Municipal din Cracovia, Polonia. Are un interes deosebit pentru cele mai recente cercetări în hematologie, participând la evenimente importante din țară.

Dr. Ana Maria Neagu

Hematolog

Dr. Tudor Alexandru Paduraru

Medic primar, anestezie și terapie intensivă

Anestezie, Terapie intensivă

Dr. Paduraru a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializându-se în anestezie și terapie intensivă. S-a alăturat echipei noastre în 2008 și administrează anestezie generală pentru procedurile de FIV, precum și pentru intervențiile ginecologice și urologice.
Dr. Păduraru este unul dintre puținii anesteziști cu experiență vastă în fertilizarea in vitro, efectuând numeroase proceduri la pacienți supuși tratamentelor de infertilitate și stimulare hormonală, alături de activitatea sa în domeniul tehnicilor actuale de anestezie și analgezie.

Dr. Tudor Alexandru Paduraru

Medic primar, anestezie și terapie intensivă

Biol. George Porumb

Embriolog clinic senior cu certificare ESHRE Biolog Medical Specialist în Embriologie Doctorand în Biologie

Analiza materialului seminal, Crioprezervarea materialului seminal/TESE/MESA/microTESE, Pregătirea spermei (proaspătă/congelată) pentru IUI, FIV, ICSI și TESE/MESA/microTESE, Colectarea și denudarea ouălor, Clasificarea embrionilor, Vitrificarea/înghețarea embrionilor/ocitelor[, Transfer de embrioni, Biopsie embrionară, EmbryoScope (interval de timp) cu iDAScore, Prepararea mediului de cultură pentru embrioni

Embr. George Porumb a absolvit Facultatea de Biologie în cadrul Universității din București și a efectuat studii de supraspecializare în Microbiologie aplicată și Imunologie, în cadrul programului de masterat. În prezent este doctorand în domeniul infertilității masculine în cadrul aceleași universități. În anul 2024 obține certificarea internațională de embriolog senior, în urma examenului organizat de Societatea Europeană pentru Reproducere Umană și Embriologie (ESHRE).
Din anul 2018 se alătura echipei noastre, fiind motivat de dorința de perfecționare într-un domeniu în care și-a început cercetările încă din timpul facultății. Preocupările sale centrate pe evaluarea gameților umani se concretizează în două lucrări de cercetare: “Structura invelișurilor ovocitare și rolul lor în procesul de fecundare” și „Investigarea corelațiilor dintre diferiți parametri seminali la pacienții investigați pentru infertilitate masculină”, fiecare dintre ele reprezentând o aprofundare la nivel științific a domeniului vast al embriologiei.
Embr. George Porumb s-a perfecționat în tehnici de mare complexitate în Fertilizarea in vitro la Institut Marquès- Barcelona, Spania și The Centre for Reproductive and Genetic Health (CRGH)- Londra, Marea Britanie, fiind unele dintre cele mai mari și de succes centre din Europa. Totodată a participat și la numeroase cursuri internaționale:
• Optimizarea tehnologie Time-Lapse și a Inteligenței Artificiale în laboratorul FIV- Vitrolife- Aarhus, Danemarca (Aprilie 2024)
• Controlul calității în laboratorul de Embriologie și Andrologie- ESHRE Campus-Ljubljana, Slovenia (Martie 2024)
• Noi abordări în testarea genetică (PGT) – ESHRE Campus, Bruxelles, Belgia (Noiembrie 2023)
• Noi abordări în selecția embrionilor – ESHRE Campus- Cracovia, Polonia (Mai 2023)
• Prelucrarea și crioprezervarea țesutului ovarian- ISFP-Bruxelles, Belgia (Noiembrie 2022)
• Tehnici complexe de prelucrare a spermatozoizilor din Micro-TESE- ProCrea Fertility-Lugano, Elveția (Septembrie 2022)
• Tehnici Avansate de Reproducere umană Asistată- IVF Clinic - Olomouc, Cehia (Septembrie 2021)
• Tehnici de vitrificare și crioprezervare embrioni/ovocite – IVI Learning Center- Valencia, Spania (Septembrie 2019)
Embr. George Porumb are o vastă experiență în expertiza și tratarea cu succes a cazurilor complexe de infertilitate masculină (ex: spermatozoizi din biopsie testiculară) și feminină (ex: rezervă ovariană redusă sau eșecuri de fertilizare), obținând astfel embrioni și sarcini în cele mai dificile cazuri de infertilitate.
Împreună cu echipa de embriologi Gynera, a participat la cazuri complexe de infertilitate, care au avut ca rezultat nașterea primilor copii din România concepuți prin tehnici avansate de reproducere umană asistată, într-un caz de ejaculare retrogradă și de globozoospermie totală. Cazurile de succes fiind publicate în 2 reviste recunoscute la nivel internațional.
În calitate de membru al echipei de embriologie Gynera, Embr. George Porumb realizează tehnici complexe de embriologie și micromanipulare (ICSI/PGT), andrologie și controlul calității, fiind preocupat de domeniul criobiologiei, Inteligenței Artificiale și infertilității masculine.
Embr. George Porumb a participat la numeroase congrese naționale și internaționale din sfera embriologiei și andrologiei și este membru activ al Societății Europene de Reproducere Umană și Embriologie (ESHRE) și al Ordinului Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România (OBBCSSR).

Biol. George Porumb

Embriolog clinic senior cu certificare ESHRE Biolog Medical Specialist în Embriologie Doctorand în Biologie

Embr. Iulia Raica

Embriolog senior si biolog principal

ICSI

Cu peste 18 ani de experienta in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata, embriologul Iulia Raica desfășoară in laboratorul nostru FIV proceduri precum: analiza materialului seminal, crioprezervarea materialului seminal/TESE/MESA/microTESE, pregătirea spermei (proaspătă/congelată) pentru IUI, FIV, ICSI și TESE/MESA/microTESE, colectarea și denudarea ovocitelor, clasificarea embrionilor, vitrificarea embrionilor si ovocitelor, transferul de embrioni, biopsie embrionară, cultivarea si analiza embrionilor in EmbryoScop cu sistemul iDAScore.
A absolvit Facultatea de Biologie a Universității Babeș Bolyai, Cluj Napoca, în anul 2004, obținând un Master în Tehnici de Inginerie Genetică.
S-a supraspecializat în tehnici de reproducere umană asistată în 2006 la un prestigios centru de fertilitate din Viena, lucrând cu specialiști de pionierat în domeniul FIV. În 2010, a devenit unul dintre primii specialiști români acreditați de Societatea Europeană de Medicină a Reproducerii și Embriologie (ESHRE).
A contribuit timp de 8 ani la dezvoltarea unor cunoscute centre de reproducere umana asistata din tara, atat in calitate de coordonator al activitatii cat si ca trainer pentru noii specialiști în embriologie și reproducere umana asistată.
De când s-a alăturat echipei noastre în 2014, Embriolog Iulia Raica a efectuat tehnici complexe de micromanipulare contribuind la nașterea primilor bebeluși concepuți din ovocite vitrificate, a avut un rol important in perfectionarea programului de vitrificare a blastocistilor si la dezvoltarea programului de Biopsie embrionara in scopul testarii genetice de preimplantare (PGT). Participa la implementarea tehnicilor de inteligenta artificiala (AI) in clinica noastra, alaturi de ceilalti membrii ai echipei de embriologi.
Este membru activ al ESHRE si al Ordinului Biologilor si Biochimistilor din Romania si a sustinut lucrari stiintifice la numeroase congrese nationale si internationale.

Embr. Iulia Raica

Embriolog senior si biolog principal

Dr. Alina Dobre

Medic primar, anestezie și terapie intensivă

Anestezie, Terapie intensivă

Dr. Alina Dobre a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializându-se în anestezie și terapie intensivă. Ea s-a alăturat echipei noastre în 2014 și administrează anestezie generală pentru procedurile FIV și intervențiile ginecologice.
Dr. Dobre este unul dintre puținii anesteziști cu o vastă experiență în fertilizarea in vitro, efectuând numeroase proceduri pe pacienți supuși tratamentelor de infertilitate și de stimulare hormonală, pe lângă munca sa cu tehnicile actuale de anestezie și analgezie.

Dr. Alina Dobre

Medic primar, anestezie și terapie intensivă

Elena Bangala

Psiholog clinician și psihoterapeut

Consiliere

Psihologul Elena Bangala are o vastă experiență în consilierea și terapia problemelor psihologice rezultate din medii stresante, medii corporative, anxietate, depresie, infertilitate și probleme de cuplu. Ea s-a alăturat echipei noastre pentru a completa tratamentele și procedurile noastre medicale cu consiliere și sprijin emoțional esențial.
La Clinica de fertilitate Gynera, considerăm că rolul psihologului este esențial pentru consilierea și terapia în timpul tratamentelor, după pierderea sarcinii sau pentru donarea/recepția de ovocite, spermă sau embrioni. Sprijinul emoțional este esențial pentru cei care se confruntă cu probleme de infertilitate, adesea descrise ca un rollercoaster emoțional. Drumul de la infertilitate la împlinirea visului de a concepe un copil este plin de temeri, frustrări și relații deteriorate în mediul familial și profesional. Mulți renunță înainte de finalizarea tratamentelor din cauza presiunii psihologice. Adesea, apar neînțelegeri sau obstacole care nu pot fi depășite fără schimbarea perspectivei și a abordării.
Ajutorul unui psiholog poate fi neprețuit pentru a privi provocările dintr-o perspectivă diferită, pentru a înțelege sentimentele și experiențele sau pur și simplu pentru a avea pe cineva cu care să vorbiți fără teama de judecată și cu convingerea că va înțelege. Discutați cu consilierul dvs. despre ceea ce vă frământă și decideți după aceea dacă vă ajută și dacă doriți să continuați.
Este membră a Colegiului Psihologilor și a Asociației de Consiliere și Psihoterapie Psihanalitică București. Este consilier la Centrul de Self Counseling.

Elena Bangala

Psiholog clinician și psihoterapeut

None
None None
None
None
None None
None
None None
None
None